Søkeresultat for "sneakers"

Sporty nyheter!

17. november 2017

Sporty nyheter på Retro! 

Sport er en sterk tendsens i motebildet nå og grensene mellom tekniske sportsklær og hverdagstøy viskes ut. Merker du før forbandt kun med trening har nå sterk innflytesle i motebildet. Plaggene er multifunksjonelle og kan gjerne brukes i og utenfor trengsstudioet. Tekniske jakker, hoods, college, sneakers og tights er en del av hverdagsgarderoben. 

To spennede nyheter er akkurat levert! 

Årets yttertøy!

14. oktober 2017

Har du vært innom RETRO i Carl Johans gate i Trondheim har du kanskje møtt denne blide og typete jenta. Kaia heter hun og er en hardtarbeidende, musikkelsker med stor pasjon for mote og kunst. Ønsker du hjelp av en stilsikker, ærlig og engasjert person kan vi anbefale å ta turen innom henne i Carl Johans gate. Velkommen!

Sporty vri

9. oktober 2017

En helt klar tendes nå er at sport har stor innflytelse i motebildet. Vi mikser inn elementer fra sport eller kombinerer sporty plagg med mer klassike for spennede og overraskende uttrykk. Eksempler er boblejakker, tekniske plagg, bomberjakker, hettegensere, hybridebukser som mikser elementer fra dressbuksen og joggebuksen, sneakers, snøreboots, luer og capser.

Ferske nyheter fra NIKE!

5. oktober 2017

NIKE- En av verdens desidert sterkeste merkervarer og mest kjente sneakersmerke. Vi er så glad for å være en av få butikker i Norge som jobber med Nike og Lifestylelinjen som svært få butikker får tilgang til. Denne uken har vi pakket ut massevis nyheter fra Nike og de ligger nå tilgjengelig i butikk og på retro.no. Nike finner du i alle våre butikker (utvalget kan variere.) Sjekk ut utvalget av sneakers og bekledning fra Nike til dame og til herre i nettbutikken.