Kristiansand i sort hvitt.

31. oktober 2013 4 kommentarer

Kanskje er gjengen i Kristiansand inspirert av Retros trønderske røtter og satser på en høst i sort og hvitt? Lekkert er det ihvertfall. Christina i skinnjakke fra BLK DNM, kjole fra FWSS, veske fra Alexander Wang, skoletter fra Acne. 

Jakke fra Dagmar, hatt fra Rag & Bone, skjorte fra FWSS, bukse fra Filippa K og pumps fra Alexander Wang.

Topp og jeans fra Rag & Bone, sko fra Acne, veske fra alexander Wang og ringer fra Bjørg.

4 kommentarer
åh, buksa fra f. K... Finner ikke den i nettbutikken??
Hei på deg, Marie! Beklager, men dressbuksen fra Filippa K er det kun Retro Kristiansand som har inne. Hvis du ønsker kan de selvfølgelig sende en til deg fra butikken? Ta gjerne kontakt på tlf. 38 10 86 25. Navnet er Panel Slacks.
Pris på hatt og skjorte? I hvilke butikker har dere de?
Hei Julie. Hatten fra Rag & Bone koster 1400.- og finnes på Retro Bergen, Kristiansand og Carl Johan (Tr.heim). Når det gjelder skjorten regner jeg med du tenker på den stripete fra FWSS? Den koster 2000.- og er å finne i alle våre 4 butikker. Den sorte toppen fra Rag & Bone med skinndetaljer koster 2500.- og finnes i Bergen, Kr.sand og Carl Johan (Tr.heim).
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.