SALGET FORTSETTER!

20. januar 2015 4 kommentarer

Salget fortsetter og Inga og Silje i Nordre har plukket ut noen av sine gode salgstips. Fine, tidløse plagg som fort blir favoritter og smarte å sikre seg på salg. strikkekjoler fra TOM WOOD, skjerf fra FWSS, deilig cardigan fra ARNIE SAYS, vendbar jakke fra ALEXANDER WANG, luer fra FWSS.

Sikre deg fler godbiter på salg til DAME ved å klikke HER og HERRE ved å klikke HER.

4 kommentarer
Har dere flere Canada goose Victoria i svart i S? I Bergen? Om ikke er det mulig å sende fra en av de andre butikkene?
Ja, det har vi. Velkommen innom!
Er det mulig å legge av? :-))
Salgsvarer reserveres dessverre ikke. Dersom du tenker på en ordinær vare så kan du kontakte butikken det gjelder per telefon for å reservere. Vi har maks 3 dagers reservasjon. Kontaktinfo finner du her: http://retro.no/butikker
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.