Topp 10 julegavetips til gutta!

18. desember 2018 0 kommentarer

Nå gleder vi oss til jul! Trenger du gode gavetips, eller kanskje ideer til din egen ønskeliste? Her er våre topp 10 julegavetips til guttene! Og du - butikkene våre har åpent hver dag til og med julaften!

1. Første tips er tilbehør fra Mismo, R.M Williams, Norse Projects eller nyheten Porter. Dette merket anses å være Japans kanskje aller beste produsent av vesker og tilbehør. Vi har helt rått utvalg fra dette eksklusive merket!

2 - Smykker, ringer og armbånd fra Tom Wood er en super gave! Røffe i designet med natursten og håndlagde detaljer.

3 - En deilig genser i merionull slår alltid an - her er Tern Knit fra det populære merket Holzweiler!

4 - Ny toalettmappe er en klassiker under juletreet. Bonardi i skinn fra Tiger of Sweden har god plass og har kraftig glidelås.

5 - Vinterjakke og lue fra Canada Goose er en ekslusiv og varig gave, perfekt for norske vintre. Vi har fått nye modeller og farger denne sesongen - noe for alle slags behov!

6 - Hold toppen varm! Lue fra Norse Projects er en bestselger i nydelig ullkvalitet. Den er enkel og stilren i fasongen, og passer til alle!

7 - Common Projects sko – luksuriøse, behagelige sko i fantastisk design og materialer! Disse har stilren silhuett og er perfekt til å bruke til chinos, jeans og dressbukse!

8 - Norske Ubr har noe av det beste du kan få innen teknisk yttertøy. Dette er jakker av ypperste kvalitet og helt enestående egenskaper.

9 - Capsene fra Varsity er en perfekt gave til han som trives ute! Denne er i ulike farger og kvaliteter, som merinoull, lin og oilskin. Dette er norsk design av ypperste kvalitet og helt perfekt passform!

10 - For den myke mannen er en pysjamas fra Calvin Klein et must! Disse vil garantert bli en favoritt for late dager! Velkommen innom oss for en hyggelig julehandel - butikkene bugner av flotte gavetips!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.