Flyttesalg Retro Carl Johan!

8. september 2020 0 kommentarer

Retro avdeling Carl Johans gate flytter til Mathesongården i Olav Tryggvasons gate i Trondheim i september 2020! I den forbindelse gjøres hele butikken om til et gigantisk flyttesalg, der du kan gjøre et kupp på klær, sko og en mengde tilbehør! Butikken har åpent mandag - lørdag kl. 10-18, og tilbudene gjelder kun i denne butikken. Velkommen innom! 

Er du på jakt etter høstens nyheter? Dette får du kjøpt hos de øvrige butikkene våre og her på retro.no! Av nyheter som har kommet inn kan vi nevne yttertøy fra Holzweiler, jakker fra Ubr, favorittene Lausanne og Davos fra Swims, og nykommeren Scandinavian Edition! Dette i tillegg til fantastiske strikkegensere, sweats fra Drôle de Monsieur, Tom Wood, Holzweiler og mye mer! 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.