Celestial Wid Leg Pant Virgo Zodic Print

8 050,-
4 025,-
Størrelse

Celestial Wid Leg Pant Virgo Zodic Print fra Zimmermann er en lekker bukse med brede ben i silke twill. Buksa har skrå sidelommer, høyt liv, passpolerte baklommer, avtagbart belte og gylflukking foran. Stoffkunstverket er basert på verk av Anita Inverarity. 

Farge: Zodic Print 

100% silke

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse 1. 

Zimmermann består av sofistikert femininitet, smarte fargekombinasjoner og delikate originale uttrykk. Zimmermann ble startet opp av søstrene Nicky og Simone i Australia i 1991. Det hele startet med ønsket om badetøy som skilte seg ut, uten å gå på kompromiss av kvalitet og funksjonalitet. Zimmermanns dristige originale trykk og skulpturelle bikinier skapte et nytt referansepunkt innen flatterende og stilig badetøy. 

Både i hjemlandet Australia og i utlandet har merket fått omfattende og entusiastisk redaksjonell oppmerksomhet. Zimmermann har prydet sidene til magasiner som Vouge, Harper's, ELLE og Marie Claire. I dag er de virkelig kjent for sine helt spesielle og delikate kjoler og badetøy. Samtidig har de hele kolleksjoner hvor du helt garantert vil finne noe å sette på ønskelisten! 

 

Shop the look