HOT DROP 🔥

Tine Knit Cardigan Green Mix

4 200,-
Størrelse

Holzweilers Tine Knit Cardigan i Green Mix er en perfekt tilføyelse til garderoben din denne sesongen! Denne strikkejakken har en fantastisk fin grønnfarge og er laget av en myk mohair-, ull- og nylonblanding som gir den ekstra komfort. Jakken er designet med en faded effekt. Med en oversized passform, brede ermer og lett trompetfasong er denne strikkejakken både avslappet og elegant. Den har også en turtleneck og glidelås i front som gir den et moderne og praktisk utseende. Tine Cardigan har også to lommer i front. Denne strikkejakken er kort og vid i modellen, og kan enkelt styles med både sommerkjoler og jeans. Den er perfekt for å holde deg varm på kjølige kvelder, eller som et komfortabelt tillegg til ethvert antrekk. Med en evigvarende design og høy kvalitet er Holzweilers Tine Knit Cardigan en investering som vil vare i mange sesonger fremover.

Farge: Green Mix

32% mohair, 32% ull, 30% nylon, 6% elastan. 

Modellen er 166 cm høy og har på størrelse XS. 

Det norske merket Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. 

I 2014 valgte de å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte og lettlikte plagg som mange synes er perfekte i hverdagen. 

 

 

Shop the look