Celestial Beaded Mini Dress Gemini Daisy

13 250,-
5 300,-
Størrelse

Celestial Beaded Mini Dress Gemini Daisy fra Zimmermann er en himmelsk minikjole fra vår/høstkolleksjon 2022. Minikjolen har lange bluseermer med kontrastkanter ved halskant, fald og mansjetter. Nydelige detaljer, sidesømlommer og avtagbart belte. 

Farge: Lilla

70% bomull, 30% silke. Lining: 100% bomull. 

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse 2. 
 

Zimmermann består av sofistikert femininitet, smarte fargekombinasjoner og delikate originale uttrykk. Zimmermann ble startet opp av søstrene Nicky og Simone i Australia i 1991. Det hele startet med ønsket om badetøy som skilte seg ut, uten å gå på kompromiss av kvalitet og funksjonalitet. Zimmermanns dristige originale trykk og skulpturelle bikinier skapte et nytt referansepunkt innen flatterende og stilig badetøy. 

Både i hjemlandet Australia og i utlandet har merket fått omfattende og entusiastisk redaksjonell oppmerksomhet. Zimmermann har prydet sidene til magasiner som Vouge, Harper's, ELLE og Marie Claire. I dag er de virkelig kjent for sine helt spesielle og delikate kjoler og badetøy. Samtidig har de hele kolleksjoner hvor du helt garantert vil finne noe å sette på ønskelisten!