High Tide Buttoned Midi Dress Purple Ikat Floral

13 250,-
Størrelse

High Tide Buttoned Mini Aqua Ikat Floral fra Zimmermann - nå tilgjengelig på retro.no! Dette er en nydelig selskapskjole med lekre detaljer som kun Zimmermann kan! Denne er fra Zimmermanns Resort 2023 Collection, High Tide. Kjolen er laget i lin, kommer med bluseermer, har høy krage og blomsterknapper midt foran. Avsluttet med et avtagbart belte.

Farge: Aqua Ikat Floral

Materiale: 100% lin

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse 1.

Zimmermann består av sofistikert femininitet, smarte fargekombinasjoner og delikate originale uttrykk. Zimmermann ble startet opp av søstrene Nicky og Simone i Australia i 1991. Det hele startet med ønsket om badetøy som skilte seg ut, uten å gå på kompromiss av kvalitet og funksjonalitet. Zimmermanns dristige originale trykk og skulpturelle bikinier skapte et nytt referansepunkt innen flatterende og stilig badetøy. 

Både i hjemlandet Australia og i utlandet har merket fått omfattende og entusiastisk redaksjonell oppmerksomhet. Zimmermann har prydet sidene til magasiner som Vouge, Harper's, ELLE og Marie Claire. I dag er de virkelig kjent for sine helt spesielle og delikate kjoler og badetøy. Samtidig har de hele kolleksjoner hvor du helt garantert vil finne noe å sette på ønskelisten!