Fred Perry - P Zip Split Hoody Black Genser

3.200 NOK
P Zip Split Hoody Black fra Fred Perry er designet i samarbeid med Raf Simons, og er sesongens fleece-back full-zip hettegenser med en todelt fargedesign. Med et avtakbart fotografisk lapp på brystet - festet av en lakk Laurel Wreath og ‘RS’ pin.
 
Fleece-back bomullssweat/ Oversized passform / Split-farget design med glidelås foran / Kangaroo lommer med Raf Simons broderi / Avtakbar fotoprint patch med lakkstift
 
 
Simons tolker kjente Fred Perry-silhuetter på nytt med følsomhetene i hans eponyme linje og inspirert av de underjordiske samfunnene i Londons natteliv på 80-tallet. For denne samlingen velger Simons fotografier fra Brian Flynn, en ivrig konsertganger på den tiden, som dokumenterte utallige netter på vårt elskede kjellerlokale, The 100 Club. Tatt av et Kodak Ektralight-kamera i lommestørrelse, dokumenterer de valgte fotografiene en bestemt natt - starter med reisen på Northern Line, og ender med å se et punkband på den legendariske 100 Club-scenen. Disse bildene er trykt på flossete flekker og festet ved hjelp av en Laurel Wreath og ‘RS’ pin på brystet. DIY-ånden lever videre.
 
100% bomull
 
30 grader maskinvask
 
 
Oversized passform. Modellen er 187 cm og bruker str. medium
Se lagerstatus
Retro Mathesongården har 1-5 på lager.

Lukk

Tilbehør
Andre produkter
KR 2.000 NOK 1.400 NOK
KR 2.600 NOK 1.820 NOK