Fred Perry - Pin Detail P Patch Hoody Black Genser

3.000 NOK
Designet i Raf Simons ’signaturoverdimensjonerte passform, samarbeider han med Fred Perry om merkets klassiske hettegenser med fleece-rygg. Designet med to avtagbare flekker på brystet - festet av en lakk Laurel Wreath og ‘RS’ pin, med trykte flekker sydd til ermet og ryggen.
 
Fleece-back bomullssvette / Overdimensjonert passform / Kangaroo lommer / Avtakbar fotoprint patch og brodert 'A' patch med lakkstift / Fotoprint patchene sydd til ermet og ryggen
 
Simons tolker kjente Fred Perry-silhuetter på nytt med følsomhetene i hans eponyme linje og inspirert av de underjordiske samfunnene i Londons natteliv på 80-tallet. For denne samlingen velger Simons fotografier fra Brian Flynn, en ivrig konsertganger på den tiden, som dokumenterte utallige netter på vårt elskede kjellerlokale, The 100 Club. De valgte fotografiene er tatt på et Kodak Ektralight-kamera i lommestørrelse, og dokumenterer en bestemt natt - begynner med reisen på Northern Line og ender opp med å se et punkband på den legendariske 100 Club-scenen. Sammen med en 'A' for Antwerpen, er disse bildene trykt på flossete flekker. DIY-ånden lever videre.
 
100% bomull
Maskinvask
 
Modellen er 187 cm og bruker str. medium
Se lagerstatus
Retro Mathesongården har 1-5 på lager.

Lukk

Tilbehør
Andre produkter
3.900 NOK
4.400 NOK