Drawstring Trouser Light Sand

2 400,-
Størrelse

Få en uanstrengt og stilfull look med Sunspel Drawstring Trouser Light Sand. Disse buksene er laget av høykvalitets bomull og har en avslappet passform med en justerbar snor i midjen for en perfekt passform.

Buksestoffet har en lett og luftig følelse, og fargen light sand gir et subtilt og elegant preg som passer til forskjellige anledninger. 

Den avslappede passformen gjør disse buksene til et behagelig og stilfullt valg for en rekke anledninger, fra avslappede dager til mer formelle arrangementer. Du kan enkelt style dem med en t-skjorte eller en skjorte for å skape en uanstrengt og moderne look.

Sunspel Drawstring Trouser Light Sand er et perfekt valg for de som ønsker å ha en avslappet og komfortabel stil samtidig som man ønsker å se stilfull ut. Kjøp dem i dag og opplev det beste av britisk mote og håndverk fra en av de mest anerkjente klesmerkene i verden.

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium

Sunspel har en lang historie innen tekstil- og klesproduksjon. Sunspel ble etablert av Thomas Arthur Hill på midten av 1800-tallet. I tillegg til å være en stor industrimann var han også en stoffinnovatør. Hans visjon om å lage enkle, hverdagslige klær av vakre stoffer fortsetter å være Sunspel sin filosofi den dag i dag.  

T-skjortene deres den gangen var noen av de første t-skjortene som noen gang ble laget. Én av Sunspels klassikere er Riviera Polo som Sunspel utviklet for James Bond i Casino Royale (2006). Er du på utkikk etter den perfekte poloskjorten er Sunspel merket for deg!

 

 

Shop the look