Man Suit Special Line Blue

15 000,-
Størrelse

Lardini Man Suit Special Line Blue Stripe er en nydelig dress som kombinerer en elegant passform med en sofistikert design. Dressen er er laget av førsteklasses stoffer og med enestående håndverk.

Dressen har en vakker dus blåfarge med subtile striper som gir den et unikt og stilfullt utseende. Jakken har spisse jakkeslag, som gir dressen et moderne og trendy uttrykk, mens buksene har en slank passform som gir en elegant silhuett. Dressen er laget av høykvalitets ullstoff, som gir en behagelig og pustende passform.

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 50.

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer 1600 plagg hver dag til både herre og dame. Merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Lardini er et uttrykk for identitet. De jobber alltid for et ønske om å utmerke seg ved å produsere i ypperste kvalitet. Lardini lever for å forbedre og innovere hver dag og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran.