La Maille NFPM Ornements Beige

3 000,-
Størrelse

Drôle de Monsieur La Maille NFPM Ornements Beige er en elegant og tidløs genser som vil gi deg en sofistikert stil. Genseren har en lys og varm beige-farge, og er laget av mykt og behagelig materiale som gir en god passform og komfort.

Genseren er designet med en moderne og stilren stil, med en rund hals og ribbet kant ved ermene og nederst på genseren. Den har også et vakkert broderi på brystet med Drôle de Monsieur sin slogan, som gir genseren en unik og personlig touch.

100% merinoull

Modellen er 184 cm og har på seg størrelse large. 

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av kolleksjonene til Drôle de Monsieur. 

Shop the look