Pat Half Zip LS Green Wind

1 700,-
Størrelse

Oscar Jacobson Pat half zip er en enkel og stilfull genser som vil være et perfekt tilskudd til enhver manns garderobe. Genseren er laget av 100% bomull, som gjør den myk og behagelig å ha på seg.

Denne genseren er utstyrt med en half zip lukking, som gir deg muligheten til å justere ventilasjonen og stilen etter behov. Den er enkel å style over en t-skjorte eller skjorte, og gir et sofistikert preg på antrekket ditt. Denne genseren er perfekt til bruk på kontoret, eller til en rekke andre anledninger.

Oscar Jacobson er kjent for sitt håndverk og kvalitet, og Pat half zip er ikke noe unntak. Genseren er nøye konstruert og laget med stor oppmerksomhet på detaljer. Den er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan finne en som passer din personlige stil.

Enten du velger å style den opp eller ned, vil Oscar Jacobson Pat half zip være en stilig og komfortabel genser som vil passe til enhver anledning. Hvis du er ute etter en enkel og allsidig genser, er dette definitivt et flott valg.

100% bomull

Modellen er 189cm og har på seg størrelse medium.

Oscar Jacobson er en tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør som lager tidløse herreklær med fokus på både skandinavisk design og europeiske klestradisjoner. Det tidløse møter trendy i kategorier som blazere, bukser, skjorter, baseplagg og tilbehør. Alltid med gode passformer og flotte materialkvaliteter.