Le T-Shirt Fruite a Poche

1 100,-
Størrelse

Drôle de Monsieur Le T-Shirt Fruite a Poche er en stilfull og praktisk t-skjorte med lomme på brystet for å lagre små ting som nøkler eller mobiltelefon. Den er laget av mykt og behagelig 100% bomull og har en avslappet passform som passer til alle kroppsformer. T-skjorten er perfekt for enhver anledning og kan lett styles opp eller ned. Med sin innovative design og høye kvalitet er dette en flott investering for garderoben din.

100% bomull

Modellen er 184 cm og har på seg størrelse large. 

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av kolleksjonene til Drôle de Monsieur. 

Shop the look