SS Cotton Flamé Pocket Tee Dark Indigo

1 000,-
Størrelse

Drakes SS Cotton Flamé Pocket Tee Dark Indigo. T-skjorten har en enkel, men allsidig design med en lomme på brystet og en klassisk rund hals, noe som gjør den perfekt for enhver anledning.

Den myke og lette bomullsstoffet gjør denne t-skjorten til en behagelig og pustende valg for varmere vær. Du kan enkelt style den med jeans, shorts eller bukser for en uanstrengt og moderne look.

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large. 

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!

Shop the look