Birkholm Light Down Pertex Black

2 700,-
1 350,-
Størrelse

Birkholm Light Down Pertex Black fra Norse Projects er en lett dunvest med glidelås, konstruert med Pertex® Quantum. Pertex® Quantum bruker en tettvevd struktur for å gi et lett og mykt vindtett stoff som gjør at isolasjonen blir helt luftig. Denne konstruksjonen er designet for å fange stillestående luft og forbedre effektiviteten til isolasjonen. Dette tekstilet er 50 % resirkulert og ferdig med en PFC-fri DWR-finish som kaster lys, regn og snø for å gi ekstra beskyttelse.

Isolert med 80/20 RDS-sertifisert resirkulert andedunsfôr og gjennomgående quiltdesign. Funksjonene inkluderer glidelås foran, bryst- og sidelommer og en justerbar snøring nederst. Strategisk plassert syntetisk isolasjon på slitesterke områder rundt skulderen sikrer holdbarhet og forbedret fuktighetshåndtering. Denne vesten har en skjult ryggreim som gjør den kompatibel å bruke med norrøne skalldeler.

Farge: Sort

50 % resirkulert polyester, 50 % polyester

Fôr: 100 % polyester

Fyll: 80 % dun, 20 % fjær, resirkulert

700 fill-power

Normal i størrelsen. Modellen er 187 cm og har på seg str. large.

Norse Projects leverer kolleksjoner med lekre og behagelige gensere, bukser, jakker, skjorter og t-skjorter. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker. I dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.