Taion/Gramicci Inner Down Vest Beige

1 200,-
600,-
Størrelse
Taion/Gramicci Inner Down Vest Beige fra Gramicci og Taion er en lett dunvest som kan pakkes helt sammen når den ikke brukes. Dette er et perfekt lag under en ytterjakke for ekstra isolasjon, eller som et kult tilbehør til en t-skjorte og bukse. Inner Down Vest er designet for å være et lett og praktisk plagg for både urbane aktiviteter og ute i naturen. Den har en v-krage, to lommer med glidelås, og lukkes med knapper.
 
The Inner Down Vest er et samarbeidsstykke av Gramicci og Taion®, som er laget med et spesialutviklet ytre materiale - ripstop-stoff som er litt grovt, gir det et spesielt utseende, og som har lett stretch. Materialet er også vannavstøtende og tåler lett regn.
 
Farge: Beige 

Vesten er laget i et slitesterkt ripstop-materiale og fôr bestående av 90% dun og 10% fjær med 800 fill power.

Modellen er 189 cm og bruker str. medium.

Gramicci bygger sin innovasjon og lidenskap ut i fra troen på at verden er mer enn bare et sted å bo; det er et sted å vokse opp, starte en familie, reise til ukjente deler og nyte naturens frihet. 

Gjennom Gramiccis grunnlegger Mike Grahams lidenskap for klatring og friluft har Gramicci utviklet klær med friluftsliv i tankene. Detaljer som innebygde nylonbelter, kile i skrittet for bedre bevegelighet og komfort underbygger Gramicci sin egen evne til innovasjon.