La Casquette Drôle Light Beige

700,-
Størrelse

La Casquette Drôle Sport er en caps i fargen Beige med logo foran. Den er laget av et mykt og behagelig bomullsstoff og er designet for å kunne brukes hele dagen. Capsen har en justerbar stropp bak for en tilpassbar passform. På forsiden er det en enkel brodert slogan. Luen kommer i en vakker beige farge som passer til en rekke ulike stiler. Med sin høye kvalitet og trendy design, vil denne capsen fra Drôle de Monsieur være et verdifullt tillegg til garderoben din.

Farge: Beige 

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av kolleksjonene til Drôle de Monsieur.