Espiga Plain Espadrilles Green

1 000,-
Størrelse
Espiga Plain Espadrilles Green fra Drake's Diary er den perfekte sommerskoen, en klassisk espadrille i bomullscanvas som kombinerer tidløs stil med komfort og pusteevne. Håndlaget i Spania og ferdig med en solid gummisåle med tradisjonelle jute-taudetaljer.
 
Laget i Spania.

Farge: Grønn

100% bomull.

Overdel i fiskebein i bomullsduk

Gummisåle med jute-taudetalj

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!