Fred Perry - Chest Patch Tipped Polo Black T-skjorte

1.900 NOK
Chest Patch Tipped Polo Black fra Fred Perry er designet i samarbeid med Raf Simons, som tilkpasser merkets kjente poloskjorte med en slank passform og to avtagbare flekker på brystet - festet av en lakk Laurel Wreath og ‘RS’ pin. Laget av vår karakteristiske bomullspiqué med et Laurel Wreath-merke i metall på nakken.
 
Bomullspiqué / Slim fit / Avtakbart fotoprint og brodert 'A' patch med lakkstift / krage med enkel tipp og Raf Simons ermebroderi / Lakkfinish metall Laurel Krans i nakken
 
Simons tolker kjente Fred Perry-silhuetter på nytt med følsomhetene i hans eponyme linje og inspirert av de underjordiske samfunnene i Londons natteliv på 80-tallet. For denne samlingen velger Simons fotografier fra Brian Flynn, en ivrig konsertganger på den tiden, som dokumenterte utallige netter på vårt elskede kjellerlokale, The 100 Club. De valgte fotografiene er tatt på et Kodak Ektralight-kamera i lommestørrelse, og dokumenterer en bestemt natt - begynner med reisen på Northern Line og ender opp med å se et punkband på den legendariske 100 Club-scenen. Sammen med en 'A' for Antwerpen, blir disse bildene trykt på flisete flekker og festet ved hjelp av en Laurel Wreath og 'RS' pin på brystet. DIY-ånden lever videre.
 
100% bomull
Maskinvask
 
Modellen er 187 cm og bruker str. medium.
Se lagerstatus
Retro Mathesongården har 1-5 på lager.

Lukk

Tilbehør
Andre produkter
800 NOK
800 NOK