Søkeresultat for "ACNE STUDIOS"

Feiende flott på fest!

11. november 2018

De lekreste kjoler, bluser, dresser, sko og smykker er på plass i butikkene våre - og her kan du drømme deg bort og glede deg til feststemte tider fremover! Merker som Rodebjer, Victoria Beckham og Pia Tjelta har levert de lekreste selskapsklær denne sesongen! Vi hjelper deg gjerne med å finne ditt drømmeantrekk!

Favorittstrikk fra Acne Studios.

18. september 2018

Både vi og kundene våre elsker strikkejakker og gensere fra Acne Studios. At disse er noen av de mest etterspurte plaggene vi har året gjennom skjønner vi godt. Har du prøvd dem? Cardiganen Raya Mohair og genseren Dramatic Mohair er klassikere, tidløse og anvendelige.

Opplev JW Anderson nye it-vesker!

8. september 2018

Retro er en av få forhandlere av JW Anderson i Norge, og vi har akkurat fått inn mange nye flotte vesker og plagg fra siste kolleksjon! JW Anderson er et prisvinnende merke med opphav i London, og er hyllet av både kunder, kritikere og innkjøpere verden over. Designeren bak merket, Jonathan Anderson, mikser nytenktende design sammen med både grafiske og mer polerte uttrykk, og skaper en særegent stil i kolleksjonene sine. Her får du både det superfeminine og stilrene, eller det mer vågale og maksimalistiske.

Ett skjørt, tre stiler

16. mai 2018

Retrojentene har funnet frem sommerens favorittplagg!  Denimskjørtet fra Tom Wood er et baseplagg som kan brukes, mixes og matches på utrolig mange måter. Aurora, Siv Line og Kaia har stylet skjørtet med hver sin personlige vri. 

Aurora er klar for en dag på sjøen med deilig hood fra Acne Studios, caps fra Varsity og sko fra Common Projects.