Mafate Speed 2 Mercury/Harbour Mist

2 400,-
Størrelse

MAFATE SPEED 2 fra HOKA ble laget for å gi støtte og demping i teknisk terreng over enhver distanse. Fornyelsen omfatter en dyp Active Foot Frame for å få god støtte. Yttersålen har dype spor som gjør skoene godt egnet for forskjellige terreng, og Vibram Mega-Grip på 5 mm har grep i steget på selv de mest krevende underlag.

  • Formet som lett SpeedFrame uten søm
  • Enkelt nett på utsiden skjermer mot støv og skitt
  • Lett hælkappe i TPU utvendig
  • Lest fra tidlig fase av MetaRocker™
  • Topp mellomsåle av CMEVA med lett demping
  • Vibram® Megagrip i yttersåle
  • Balanse fra hæl til tå på 4 mm
  • Strategiske soner av gummi mot høy slitasje

Farge: Grå og grønn

Hos Retro tilbyr vi et bredt spekter av ulike modeller fra Hoka, inkludert de populære Hoka Clifton 8, Mafate Speed 2 og Clifton 9. Med sitt lettvektsdesign og enestående dempingsteknologi, er sko fra Hoka den ideelle følgesvenn for deg som søker både optimal komfort og ytelse, og stil. Uansett om du er på utkikk etter sko du kan bruke på trening eller i hverdagen, vil vårt utvalg av Hoka-sko tilfredsstille dine behov og preferanser. Utforsk vårt sortiment i dag og oppdag dine nye favoritter! 

Hoka sko tilbyr komfort og stil

Hoka ble etablert i Frankrike i 2009 av Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, som tidligere hadde jobbet i utendørsmerket Salomon. Filosofien bak Hoka var å lage en løpesko som var lett, effektiv og med best mulig demping, slik at løpere kunne løpe lengre samtidig som belastningen holdt seg lav uansett underlag. I dag er Hoka et etablert merke innenfor både løping og friluftsliv, men deres eksepsjonelle komfort har ført til at flere og flere velger å bruke skoene fra det franske merket både på jobb og til hverdags. Hoka er et merke som fokuserer på løpesko med maksimal demping og komfort. Med sin karakteristiske tykke såle og innovative teknologi er Hoka-sko ideelle for deg som ønsker komfortable og stilfulle sko. Hoka-sko har mange bruksområder. De kan både brukes på jobb, på trening, eller på din neste fjelltur. Velg mellom ulike modeller og farger, vi garanterer at du kommer til å finne en favoritt!