Karriere

Ledige stillinger:

OT herre

Heltid, herreavdeling

Retro Mathesongården

Ledig stilling Retro Kristiansand

Heltid, dameavdeling

Retro Kristiansand

retro

Deltid, dameavdeling

Retro Kristiansand

person

Ønsker du å jobbe for RETRO?

Retro ser bestandig etter de med en genuin interesse for mote og som brenner for å skape gode kundeopplevelser. 

I Retro er vi svært opptatte av service- og kunnskapsnivå hos våre ansatte og vi søker etter de som er glad i å jobbe med mennesker. Er du utadvendt og positiv? Gleder du deg til å møte alle de fine kundene våre? Å jobbe for Retro handler både om relasjonsbygging og salg og du vil få muligheten til å utvikle deg å ta del i et godt arbeidsmiljø.

Hos oss er det viktig at du jobber godt i team, så vel som selvstendig. Du trenger ikke å ha erfaring fra bransjen, men vi ser gjerne at du har passion for det vi driver med hos oss - både mote, trender, salg og skape unike kundeopplevelser! 

Send gjerne en åpen søknad til den butikken du er interessert i, eller kom innom oss for en prat!

Retro Mathesongården

Om RETRO

Siden 1986 har Retro solgt klær til moteinteresserte og nysgjerrige nordmenn med sans for kvalitet. Retro har i dag en nettbutikk og fire fysiske butikker. I Trondheim har vi to butikker, Retro Mathesongården og Retro Nordre, samt en butikk i Bergen og en butikk i Kristiansand. 

Vårt mål er å tilby en komplett garderobe til den moderne og krevende forbruker. Ved hjelp av dedikerte ansatte og et bredt utvalg satt sammen av kjente merker fra inn- og utland ønsker vi å gi de beste rådene og den beste veiledningen til de som besøker en av våre butikker. Vi ønsker å inspirere til god stil og den gode følelsen det gir å finne dine nye favoritter.