Få eksklusive tilbud som

Retrovenn

Bli Retrovenn

Som Retrovenn får du informasjon om nyheter og salg først, egne medlemsfordeler og kampanjer med fri frakt i nettbutikken. I tillegg kan du velge å få informasjon og invitasjoner fra din fysiske butikk. Ved innmelding får du tilgang til én rabattkupong som du kan bruke i nettbutikken eller i en av våre fysiske butikker. 

retrovenn

Du finner rabattkupongen din under Min side i nettbutikken når du har logget inn i nettbutikken. Merk at kupongen ikke blir sendt deg på mail. 

Det er to måter å bruke denne:

  • I nettbutikken: aktiver den når du har lagt varene du vil kjøpe i handlekurven, og trykk på "Min kupong". Deretter aktiver og gå videre til betaling. Rabattkupongen kan kun brukes på ordinære varer, og kan ikke brukes på varer som allerede er nedsatt. 
     
  • I fysisk butikk: logg inn i nettbutikken. Velg Min side i menyen på venstre side. Finn kupongen og trykk på knappen "Bruk kupongen i fysisk butikk". Vis denne til den ansatte i butikken, som legger inn rabatten før du betaler. Vennligst ikke aktiver kupongen før du er klar til å betale. 

Medlemsvilkår

Som Retrovenn er du medlem i vår epost-liste eller sms-liste, og du vil motta markedsføring i form av informasjon og inspirasjon om de siste nyhetene våre, invitasjoner til arrangementer og får vite om tilbud og kampanjer før alle andre. Du blir medlem via avtale med oss (innmelding). Behandlingsgrunnlaget for de persondataene som vi samler inn, er samtykke som det enkelte klubbmedlemmet må gi ved innmelding i klubben.

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet til å sende deg det vi tror du er interessert i (markedsføring), via nyhetsbrev og sms, avhengig av hva du har takket ja til.  Det er gratis og frivillig å være med i kundeklubben, og det er ikke et krav om å være en kunde i butikk/nettbutikken for å være med i kundeklubben. Du kan endre innstillingene dine ved å følge linken du får når du sender kodeord “Retro” til nummer 26660.

Medlemskapet i listen varer til du sier opp. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et medlemsforhold til Retro sin epost- og sms-liste. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres ved å sende RETRO STOPP til 26660.