Levering

Leveringsmetoder

Normal leveringstid er 2-4 virkedager fra pakken sendes fra oss (man-fre). Lørdag, søndag og helligdager regnes ikke som virkedager. Avvik kan forekomme ved forsinkelser under transport. Det er egne leveringstider i forbindelse med salg og høytider. 

I vår nettbutikk kan du velge mellom tre leveringsmetoder.

Husk å oppgi riktig mobilnummer og e-post, slik at du mottar hentemelding. 

 

Pakke til hentested - Posten

Vi tilbyr fast fraktpris på 75 kr for pakker som sendes til hentested. Bestillingen sendes som pakke med sporing og leveres til din nærmeste Post i butikk.

 

Pakke levert hjem - Posten

Bestillingen sendes med sporing og blir levert hjem til deg for fast lav pris til 135 kr. Du mottar en SMS/e-post når pakken er på vei og du kan selv endre ønsket dato og leveringstidspunkt i sporingslinken. Vi tilbyr ikke gjensetting, dersom du ikke er hjemme på leveringstidspunktet blir pakken levert til nærmeste hent i butikk. 

 

Hent i butikk 

Du kan velge å hente bestillingen din i Retro Mathesongården i Trondheim når du velger fraktmetoden "Hent i butikk". 

Adresse: Retro Mathesongården, Olav Tryggvasons gate 14, 7011 Trondheim. Åpningstider mandag - lørdag kl. 10-18.

Bestillingen din er klar til henting når du har mottatt kvitteringen på kjøpet ditt på mail, og sms. Merk: Ordrebekreftelse er ikke gyldig kvittering for uthenting av bestillinger. 

Det er du som bestiller som må hente pakken. Gyldig ID og kvitteringen skal fremvises. 

Når du skal hente bestillingen din i butikk må du ha med deg gyldig ID og fremvise kvittering fra kjøpet ditt. Det er ikke mulig å hente ut bestillinger på vegne av andre. 

Hentefrist: 14 dager. 

 

Her er en oversikt over sendefrister for å være sikker på at din bestilling kommer frem til jul! Posten har laget en oversikt over hvilke frister som gjelder for å få sendt din pakke fra oss (alle ordrer sendes fra Trondheim). 

Vi pakker så raskt vi kan, og vi anbefaler at du legger inn bestilling senest kl 09.00 dagen før sendefristen som gjelder for ditt postnummer. Posten hentes hos oss kl 12.00 på hverdager (man-fre). Ordrer lagt inn etter dette tidspunktet på sendefrist vil ikke bli sendt den dagen. 

Vær forberedt på å hente pakken din lille julaften når pakken sendes på siste sendefrist. Disse datoene er satt med utgangspunkt at det ikke oppstår uforutsette forsinkelser hos Posten, derfor er det lurt å være ute i god tid. 

 

Bestillinger til postnummer: 

0000 - 3999 har sendefrist 20.12.23

4000 - 5999 har sendefrist 19.12.23

6000 - 7999 har sendefrist 19.12.23

8000 - 8999 har sendefrist 18.12.23

9000 - 9999 har sendefrist 18.12.23

 

For pakker som skal hentes i butikk i Retro Mathesongården kan ordrer legges inn helt frem til kl 12.00 på lille julaften.(Lørdag 23.12.23)