Cirrus No 3 Iron Steamer Charcoal

1 800,-
Størrelse

Nyhet fra Steamery! Cirrus No 3 iron steamer beskrives som en hybrid mellom en steamer og strykejern, med mulighet for å et mer presset eller naturlig utseende på tekstilet du behandler. Den har en oppvarmet frontplate som varmes opp til samme temperatur som nivå 1 på et strykejern. Platen bidrar til å forbedre kvaliteten på dampen, tørker tøyet og gir deg også muligheten til å stryke klærne og tekstilene dine. Det konvekse designet med behandlet overflate forbedrer også friksjonen mellom munnstykket og tøyet, noe som gjør steamingen enda mer effektiv.


Denne modellen har større vanntank, og kan stilles opp for effektiv tilgang til denne når du er på farten. Kan også brukes på andre tekstiler i hjemmet, som gardiner og puter. 

Farge: charcoal
On/Off-knapp
Automatisk avstenging – etter 30 min inaktivitet
Vanntank: 90 ml 

Garanti: 1 år

Vevd ledning: 2,3 m Vekt: 0,86 kg
Dimensjoner: 24,65 x 14 x 8 cm
  
Effekt: 1000W  

Overflaten på steameren kan være ganske sensitiv for metall og lignende. Vi anbefaler derfor at du ikke har smykker på hånden/fingrene mens du bruker steameren, da disse kan lage riper.

Lite føles så kjipt som å ta på seg en ny, men likevel krøllete kjole eller skjorte. Med steamer fra Steamery kan du enkelt ta vare på og pleie klærne dine uten unødvendig slitasje. Steamery tilbyr både håndsteamer og nuppefjerner. Steameren retter ut klærne dine på en skånsom og effektiv måte og burde være et must i en hver garderobe!