Veskedrømmer fra Acne Studios!

5. juli 2019 0 kommentarer

Aldri før har vi hatt et så fantastisk utvalg av vesker fra Acne Studios, og denne kolleksjonen må du bare se! Alle veskene er produsert i Italia, og er i luksuriøst, matt skinn. Velg mellom klassisk sort eller friske farger! Musubi-serien kjennetegnes med karakteristisk knute-detaljer, som er inspirert av beltet fra den japanske klesdrakten Kimono.

Du finner alle veskene fra Acne Studios her.

Musubi-serien inneholder en mindre camera-veske, en overdimensjonert skulderveske, en mini-versjon med en lang stropp og den nye Musubi Milli, som har et topphåndtak og foldet frontflap.

Lekkert i sort - men likevel noe "ekstra" med detaljene.

Musubi midi i klar oransje farge er den nyeste fargen og modellen vi har inne. Veskene fra Acne Studios får du kjøpt i alle Retrobutikkene, og utvalget varierer fra butikk til butikk.

Sommerkjole + sneakers = 100%

30. juni 2019 0 kommentarer

Stilrent og fargerikt med kjolen Daniele fra Arnie Says og nyheten M2K Tekno fra Nike!

Sommerkjole og sneakers er perfekt for storbyferien eller dager du trenger litt ekstra komfort! Ikke vær redd for å mikse ulike stiler, og vi digger spesielt sneakersene som både er chunky og fargerike!

Lekkert og friskt tilbehør til hvite kjoler!

Rysjer og en edgy sneaker er perfekt for deg som ønsker å gjøre sommerkjolen lit røffere. Vi elsker denne kombinasjonen med kjolen Maia fra Pia Tjelta med storfavoritten Manhattan fra Acne Studios!

Manhattan i to nye farger - frisk rødorange og klassisk sort mot det krispe hvite!

Varsity Sports Series

21. juni 2019 0 kommentarer

Perfekte for en aktiv sommer!

Lørdag 22.6. lanserer vi Varsity Sport Series i fire flunkende nye, fine farger. De er laget i et teknisk materiale som er vannavstøtende, vindtett og pustende og størrelsene er unisex. Velg mellom de klassisk sort, navy, oliven og friske gul, rosa og rødt. Utvalget kan variere fra butikk til butikk, men alle fargene er tilgjengelig online på retro.no.

Vi utvider i Bergen!

18. juni 2019 0 kommentarer

Dette har vi gledet oss til å fortelle! Vi har spennede planer på gang i Bergen. Vi utvider herreavdelingen med 300 m2 og hele butikken får en lekker makeover! Fredag fikk vi første utkast fra gjengen i Driv Design, som tegner butikken for oss. Innkjøperene våre har kjent til dette en stund, og har jobbet med å lage en rå varepakke med mange spennede nyheter. Følg med fremover- vi håper å åpne i slutten av august.

I forbindelse med utvidelsen søker vi etter forsterkninger til teamet på dame. 

Er du interessert i mote, er positiv, utadvendt og glad i å yte god service? Vi kan tilby et sprudlende arbeidsmiljø med flotte varer og enda flottere kunder. Vi søker deg som har erfaring fra salg og er over 20 år. Har du gode fotokunskaper kan stillingene også innebære å bidra markedsavdelingen vår med foto til sosiale medier,- kanskje er du fotograf under utdanning eller har du talent eller stor interesse for faget? 

Er det deg vi leter etter? Ta med CV og stikk innom Bergen og snakk med Silje innen 21.6. 

Grunnplanen i herreavdelingens 1. etg som blir dobbelt så stor. Her vil du finne alt fra high fashion/ streetwear til flotte luksusvarer. Acne Studios, Aime og Drole de Monsieur kan by på produkter man ikke finner andre steder.

Vi åpner en helt ny underetasje som blir en mekka for den som etter pris på flotte konfeksjonsvarer. Her vil det bli mulighet for målsøm og spesialtilpassing av skjorter, dresser og sko.

Dameavdelingen oppe vil få en makeover, med ny innredning og fargevalg. Som vi gleder oss!

De unike kjolene fra RETROFÊTE

29. mai 2019 0 kommentarer

Vi er utrolig stolte og glade for å kunne presentere RETROFÊTE som nytt merke på Retro! Som eneste forhandler i Skandinavia er dette kjolene for deg som virkelig ønsker noe helt unikt. Retrojentene har forelsket seg totalt i merket med de fantastiske, forførende og glitrende kjolene. Navnet Retrofête kommer fra vintage og party og de glamorøse kjolene er elsket av it-jenter og kjendiser. Første, eksklusive levering av Retrofête er nå på plass i Trondheimsbutikkene og online. Fra august finner du kjolene også i Bergen og Kristiansand.

Årets sommekit til herre!

28. mai 2019 0 kommentarer

Sommeren er rett rundt hjørnet, og garderoben din trenger kanskje en oppgradering? Retrogutta satt sammen tre ulike antrekk med plagg som du kan mikse og matche som du ønsker selv. Vi har et bredt utvalg av shortser, sommerskjorter i ulike stilretninger i butikkene våre, i materialer som luftig lin, bomull og sommerull. Skoutvalget som er presentert her, er av ypperste kvalitet og med varig design og som kan brukes på tvers av sammensetningene. Hvilken stil liker du best?

En luftig Camp-shirt er et must denne sommeren! Denne er i tynnvevd bomull med print fra anerkjente Liberty London. Sandaler fra japanske Suicoke er perfekt til denne stilen, og her kan du også style med bøttehatten som er på full fart inn i trendbildet nå.

Skandinavisk stil med klassiske basevarer mikset skjorte med kraftig print. Skjorten Bo fra Holzweilers er deres signaturplagg denne våren.

Gå for en Italiensk-inspirert look med materialer av høy kvalitet. Denne lyse piquetskjorte fra Sunspel er en basevare som alle bør ha i garderoben. En caps i lin fra norske Varsity er perfekt tilbehør.

Kom innom oss i butikkene eller klikk deg inn i nettbutikken for å finne ditt perfekte sommerkit! Sommerhilsen fra Retrogjengen Det lønner seg ikke, men det er verdt det!

Skunk Trouser fra Holzweiler

24. mai 2019 0 kommentarer

Skunk Trouser fra Holzweiler er sesongens it-bukse. Omtalt, etterspurt og avbildet. Spottet på influencere som bl.a. Camilla Pihl, Tone Damli, Marie Murstad. Tilgjengelig, (så lenge det varer) i butikk og på retro.no

Nydelige stråvesker fra Farrow!

20. mai 2019 0 kommentarer

Modellen Isabella er i delikat flettemønster med hull, rundt håndtak og er i medium størrelse.

Kickstart sommerfølelsen med stråvesker fra Farrow people! Stråprodukter er det ultimate tilbehøret for sommeren! Det norske merket Farrow designer lekre vesker i ulike former, farger og størrelser - håndlaget på Bali av bærekraftige materialer! Her er det noe for enhver smak!

Velg mellom romslige Bianca bag, delikate Isabella, eller velg runde former med Rolling roundie! Bianca bag er i tre ulike størrelser, og er superlett og passer like godt til skjørt som til jeans.

Rolling roundie har vi i fargene natur, sort og frisk gul!

Emilie Nicolas x Holzweiler

8. mai 2019 0 kommentarer

En av våre fremste popartister, Spellemannprisvinner,- fantastiske Emilie Nicolas, har inngått et kunstnersamarbeid med Holzweiler, som lager merchandise til hennes turne. Et svært begrenset antall plagg er nå tilgjengelig i Trondheimsbutikkene, Bergen og på retro.no.

Nå har du sjansen til å vinne billetter til Emilie Nicolas lenge utsolgte konsert i Nidarosdomen i morgen torsdag 9.5. Sjekk ut hvordan på vår Instagram HER.  

 

Du vil høre musikk fra hennes to plater «Like I'm a Warrior» og «Tranquille Emile» fremført av et stjernelag bestående av landets fremste unge musikere. I tillegg får vi høre ny musikk skrevet spesielt for Nidarosdomen og Jazzfest 2019.

Emilie Nicolas er tilbake med full musikalsk kraft. I juni 2018 slapp hun andrealbumet, «Tranquille Emile» til strålende mottagelse – nå tar hun med seg det nye materialet til et utvalg norske konsertscener.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Konserten inneholder en bestilling fra Trondheim Jazzfestival. Verket har mottatt finansiell støtte fra Det Norske Komponistfond.

 

 

Vi søker en kreativ markedsfører med stor interesse for e-handel!

6. mai 2019 0 kommentarer

Vil du ta nettbutikken retro.no og markedsføringen av Retro til nye høyder?

Vi søker etter en digital innholdsprodusent med kompetanse innen foto, film og grafisk design for bruk i markedsføring i digitale kanaler. Du har utdanning eller erfaring innen markedsføring, forstår betydningen av merkevarebygging og godt innhold, og markedsføringen sin betydning for salg.

Aller helst har du jobbet med digitalt salg og nettbutikk, og har høy interesse for feltet salg- og markedsføring av klær- og mote. Du vil være en del av et team der vi jobber med markedsføring av Retro, og drift av nettbutikken www.retro.no.

Les mer om stillingen her på finn.no

Sider