AIAIAI på Retro

18. april 2011 0 kommentarer

Danske AIAIAI produserer fargerike, gode og coole headphones, som du nå får kjøpt på Retro. Passer perfekt til våre spillelister i Spotify, eller til å gi påskens utvalgte lydbok en ekstra dimensjon!

Historien bak merket er historien om et kreativt felleskap i København som har bestemt seg for å bruke sine kreative venner og krefter på å skape elektroniske artikler som skiller seg ut, både på utseende og kvalitet. Og resultatet får du nå kjøpt på Retro!

Modellen på bildet over heter Y-com og koster 600. Den er kompatibel med iPhone, som gjør at du kan bruke den til å snakke i og høre musikk. Evt kan du kombinere de to og synge til den du snakker med, men det bestemmer du selv.

Etter å ha prøvd Y-com i to uker, gir Jørgen på Retro i Nordre gt de terningkast fem, basert på lydkvalitet, passform i øret, de forskjellige pluggene du får med og headsettets fleksibiltet  Og han burde vite slikt, han ligner tross alt på Brandon Flowers fra The Killers.

Videre har vi modellen TMA-1, som koster 1600-, Her snakker vi toppmodell! (Navnet TMA-1 er en forkortelse for Tycho Magnetic Anomaly-1 og er en referanse til "Space Odyssey" av Arthur C. Clarke. Den matte, sorte finishen er igjen en referanse til de matte, sorte monoliths/evighetsmaskiner i hr. Clarkes verker)

...hodetelefonene er utviklet i samarbeid med dj-er og produsenter, som har ført til fokus på kvalitet og funksjonalitet som f eks. at ledningen er ekstra lang for økt fleksibilitet og har en kobling i hver ende som gjør at headsettet ikke blir ødelagt om du hekter deg fast når du er på farten.

Vi sender gjerne  - send din bestilling til shop@retro.no

Tekniske spesifikasjoner for den som trenger det:

Transducer Principle: Dynamic, closed Driver Unit Size: 40 mm Impedance: 32±15% Ohm Load Rating: 0.1W Frequency Response: 20 to 20.000 Hz Total Harmonic Distortion: <0.3% Sensitivity: 110±3dB Weight w/o Cable: 190 Gram

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.