...and the Whyred winner is...

24. desember 2011 0 kommentarer

Whyred Siri

...da har vi trukket vinneren av skjørtet fra Whyred som våre venner i Kaare Lund Agenturer ga oss muligheten til å gi bort!

Navnet holder vi for oss selv, men her er i alle fall begrunnelsen vi lot oss sjarmere av:

Når jeg leste teksten til denne konkurransen var jeg ikke helt sikker på om jeg skulle le eller gråte. All den tiden jeg brukte på skjørtet tidligere i høst kom nemlig ramlende tilbake i hukommelsen. Det er veldig sjelden jeg faller så pladask for et plagg. Med unntak av en og annen syrinfarget Acne-genser finner jeg som oftest noe annet som tar over oppmerksomheten. Dette skjørtet var derimot unikt, og etter å ha telt på studielånsknappene (det fine med utenlandsstudier er at man får hele studielånet på en gang - wuhu!) og tenkt på skjørtet hver dag i en uke, bestemte jeg meg en søvnløs natt for å kjøpe skjørtet neste morgen. Whyred sin egen webshop hadde nemlig eksemplarer igjen på lager.

Våknet tidlig neste morgen, fant frem bankkortet og gikk inn i webshopen. Skjørtet var utsolgt. Her snakker vi maks fire timer på øyet! Etter å ha sverget meg selv å aldri sove igjen (det varte dog ikke så lenge), startet Operasjon Finn Whyred-skjørtet. Dette var en ukeslang prosess som innebar:

1. Mail til Retro. Skjørt utsolgt.
2. Mail til Kaare Lund agenturer. Niks, ikke flere igjen. Men Høyer tok inn skjørtet, prøv der.
3. Ringer Oslo-venninne og ber henne gå innom Høyer. Ingen skjørt igjen.
4. Mail til Whyred i København. Jo, de har et par igjen. --> ringer venninne i København som synes jeg virker litt besatt, men lover å stikke innom for meg. Skjørt utsolgt.
5. Mail til Whyred i Stockholm. Jo, et par stk igjen her og, men de kan dessverre ikke sende til Norge. Note to self: skaff deg venner i Stockholm, kjekt å ha.
6. Fysisk besøk hos Whyred-selgere i London. 'What do you mean sequin skirt? Are you sure it's Whyred?' Åja. Jeg er sikker.
7. Mail til alle i Norge som skryter på seg å selge Whyred eller som Retro tipset om hadde Whyred. Nei, intet skjørt.
8. Innrømmelse av nederlag.
9. Forsøk på å kjøpe paljett-BH og paljettveske for å veie opp for manglende glitrende stump.
10. Repeat: innrømmelse av nederlag.

Så, ja. Hvorvidt jeg faktisk fortjener skjørtet kommer da an på kriteriene. :) Nå er ikke akkurat flaks min sterke side. Jeg har i det minste jobbet veldig hardt (for noe jeg teoretisk sett ikke engang hadde råd til akkurat da), og tør påstå jeg vil verdsette det like mye som noen annen (det vil antakeligvis få ligge ved siden av meg i sengen de første nettene.) Dessuten er jeg en kjær kunde som setter veldig pris på at dere har en butikk i superfasjonable Kristiansand, samt at deres søte Trondheimsjenter er så behjelpelige med å sende klær med Posten sørover når det er ønskelig!

...gratulerer til den heldige vinneren!

 

Heder og ære, high-five og honnør til alle som deltok, og kanskje spesielt:

- Til som skrev en liten novelle på engelsk.

- Til deg som skulle gå ned på kne og fri hvs du vant (gjør det uansett - fortell oss hvordan det gikk!)

- Til deg som kjørte tog, buss og fly for å få tak i skjørtet: Du skal ha for innsatsen!

- Dere som heter Siri (det samme som skjørtet): Close, but no ci(ri)gar.

- Kjære deg som hadde eksamen i Tromsø 23. des og må ta flyet hjem til Oslo: Vi håper det gikk bra på eksamen, at du rakk en frisør, at du fikk bakt og postet julekort og at du rakk Grevinnen og Hovemesteren!

- Til deg som sendte inn "Paljettskjørtsvisa": Bra jobba!

- Til deg som sendte mail fra stranda i Thailand... (eller forresten - deg er vi bare misunnelige på)

- Til dere som ville vinne for å gi bort skjørtet til venninner og søstre: Tommel opp for juleånd!

- Til deg medisinstudenten som har brukt førjulstiden på avføringsprøver og hjertesvikt - vi håper så inderlig at noen gir deg noe veldig fint til jul og at eksamensfesten i Åre blir fantastisk!

GOD JUL!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.