Bli festivalklar med Hunter!

4. juli 2011 0 kommentarer

Nå har vi et bredt utvalg av Hunter inne, til jentene, gutta og de aller minste!

Hunter er like selvsagt som solbriller når du skal på festival, det er det ingen tvil om. Siden Kate Moss ga det tradisjonsrike skotske merket et kjempeløft under Glastonbury festivalen mange år tilbake, har disse fantastiske støvlene vært et must i enhver moteløvinnes garderobe - være seg på vei til festival eller barnehagen. Men på festival er altså Hunter en klar vinner, se bare her:

Selveste Kate Moss, med Hunter så klart. Se flere bilder på costume.no

Pixie Geldof, Alexa Chung og Kate Moss.

Poppy Delevigne, Caroline Flack og Coleen Rooney. Bilder fra minmote.no

Hvis du fortsatt ikke er overbevist, har vi to supre Retrohelter i Trondheim som viser deg hva vi har å by på: Silje og Eivind!

(Dette er tatt ikke en fotballblogg, men hadde det vært det hadde vi påpekt at Silje som er fra rosenes by er det eneste gullet Molde kommer til å få i år, og at Eivind - som straks er på vei til London, er det eneste gullet London kommer til å få i den kommende sesongen av Premier League. Men det nevner vi altså ikke.)

Du får kjøpt Hunter på Retro i Trondheim og Kristiansand, men dessverre ikke i Bergen. Frykt ikke, vi sender gjerne - send din bestilling til shop@retro.no

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.