Bloggtips: The Sartorialist

7. januar 2011 0 kommentarer

The Sartorialist

The Sartorialist er en blogg som er kåret til en av "top 100 design influences" av Time Magazine. Bloggen består av bilder som fotografen Scott Schuman, tar på gaten i New York, Paris, Milano osv.

Skulle tro at han er helt ok fornøyd med jobben sin! Nylig kom det også en kortfilm om hvordan han jobber, hva som inspirerer ham og hvordan frisøren hans ser ut. The Sartorialist er et must-read for deg som er opptatt av mote, og er en hyppig brukt inspirasjonskilde i redaksjoner og for bloggere verden over.

Det er vel en stund til vi på Retro blir kåret til en av verdens viktigste blogger, men vi håper i alle fall at du lar deg inspirere av bildene på bloggen, kortfilmen og tar turen innom oss når du er klar for noe nytt!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.