Canada Goose på Retro

24. august 2011 0 kommentarer

Vi har fått inn en levering med de fantastiske Canada Goose jakkene, som du selvfølgelig får kjøpt på Retro. Utvalget varierer fra butikk til butikk, men her er i alle fall noen smakebiter og litt info:

Vi sender gjerne, send oss en e-post på shop@retro.no - evt still spørsmål i kommentarfeltet.

Alle våre produkter er selvfølgelig 100% originale Canada Goose produkter!

Størrelsene kan variere fra modell til modell, vær sikker på at du bestiller/reserverer riktig størrelse (spør oss hvis du er usikker - vi hjelper deg gjerne)

Vi har dessverre begrenset mulighet til å bestille opp produkter vi ikke har tatt inn, da Canada Goose rett og slett ikke har så mye varer på lager.

Det kommer til å få inn flere modeller og farger - følg med her på bloggen vår!

Canada Goose Kensington Parka: Jakken Canada Goose kaller "the ultimate marriage of style and function". Kanskje ikke så rart, en jakke med avtagbar pelskrave på hetten, mulighet for justering i midjen, flotte lommeklaffer og en kroppsnær fasong med god lengde som gjør at du er klar for det meste! Pris: 6600,-

Canada Goose Trillium Parka: Søte Ida (som ikke er til salgs!) i Trillium Parka, som er en litt kortere modell med strikk i livet og et litt cleanere uttrykk. Avbildet i fargen graphite. Pris: 5500,-

Canada Goose Expedition Parka: Stor og varm jakke med plass til det meste. Opprinnelig utviklet for mannskapet på forskningsstasjonen McMurdo i Antarktis, som har brukt den samme modellen i over 20 år. Avbildet i rødt og blue topaz. Pris: 6500,-

....og til gutta:

Canada Goose Chateu Parka: Litt kortere og smalere modell - perfekt byjakke! Kommer også i andre farger, f eks sort og graphite. Lommene er forøvrig foret med fleece for å holde hendene varme, det er fint etter snøballkrig! Pris: 5200,-

Canada Goose Expedition Parka: Bestselgeren! Stor og varm jakke med plass til det meste. Passer til hundekjøring og vinterliv, men også til urbane lysløyper. Opprinnelig utviklet for mannskapet på forskningsstasjonen McMurdo i Antarktis, som har brukt den samme modellen i over 20 år. Kommer bla. i sort som avbildet og navy. Pris: 6500,-

Canada Goose Banff Parka: Ny modell på Retro! Flott allround jakke med avtagbar hette, brystlommer og frekke skinndetaljer. Pris: 6200,-

Canada Goose Lodge Down Hoody: Kortere, litt mer "sporty" modell. Jakken går litt ned bak, slik at den ikke blir for kort og veier ingenting - som gjør den perfekt å ta med på tur. Pris: 4600,-

Canada Goose Heli-Arctic Parka: En modell spesielt utviklet for helikopterpiloter som trengte en lang men smal jakke ved inn-og utgang av cockpit, samt at lommer og andre funksjoner på utsiden er holdt på et minimum for å unngå at jakken setter seg fast på uheldige steder. Vår modell Olav har derimot nok med å få kneppet på seg hetten. Pris: 7200 (Helikopter ikke inkludert)

Velkommen innom Retro for en varm handleopplevelse!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.