Denham the Jeanmaker på Retro

8. april 2011 0 kommentarer

Etter å ha hatt besøk av Siri fra Kaare Lund og Denham føles det helt naturlig å vise frem smakebiter fra Denham, som er et nytt merke på Retro for våren.

Denham er et high-end jeansmerke, som er opptatt av håndverk og detaljer, og som jobber etter mantraet: " Worship tradition - destroy convention". Det resulterer i fantastiske kolleksjoner bestående av jeans, jakker, blazere, t-shirts og litt til - som er perfekt for deg som vil ha en litt røff jeanslokk denne sesongen! (At de bruker en saks som en del av sin logo, er et anerkjennende nikk til tidligere tiders skreddersøm og håndverk, noe Denham prøver å gjenskape på sin måte og er dessuten inspirert av grunnlegger Jason Denhams første saks)

Vi sender gjerne - send din bestilling til shop@retro.no


Røff jeanslook, sier du? Sånn fikser du den, sier vi!

Morten har genser (1600), skjorte (1500) og selvfølgelig jeans (1900) fra Denham, og sko (700) fra Palladium.

Velkommen til Retro!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.