Eksamen? Her er pensum!

5. november 2012 0 kommentarer

...begynner det å nærme seg eksamen? Vi som jobber på Retro er på mange måter oppe til muntlig eksamen daglig - her er noen av våre pensumbøker!

Taschen City Guide: Super "boks" med tre guider (hoteller, barer/restauranter og shopping) til fire fantastiske byer: Berlin, London, Paris og New York. Testet og godkjent av Retroløver på tur! Pris: 600.

Icons of Men´s Style: Flott bok som tar for seg ikoniske plagg og ikoniske moteløver: Fra parkasen til desert boots til Marlon Brandos klassiske biker jacket. Pris: 400.

The Ivy Look: Flott illustrert guide til en preppy hverdag, komplett med annonser og plateomslag. Pris: 200.

Fashionisto: En grundig gjennomgang av forskjellige typer stilikoner (rebels, gentlemen, dandies, rock stars...) som var kule før motebloggene kom. Pris: 400.

Take Ivy: En unik samling av bilder fra eliteuniversitetene på USAs østkyst, publisert for første gang i Japan i 1965. Boken har hatt en voldsom oppsving og innflytelse de siste årene, bla. som inspirasjon for Gant Ruggers kolleksjoner. Ja, også får du kjøpt den på Retro selvfølgelig! Pris: 200.

Esquire´s Handbook of Style: Denne boken er som "Veien til Førerkortet" eller "Jegerprøvens ABC" for oss som jobber på Retro. En kjempefin bok som er spekket med tips og triks for stilbevisste menn som bla. gir deg en grundig opplæring i "facial-hair strategies", hvordan du skal pusse en sko eller hvilke plagg enhver mann burde ha i garderoben sin. Pris: 200.

Vi sender gjerne: Send ønskelisten din til shop@retro.no så tar vi det derfra!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.