Fred Perry på Retro!

16. mars 2011 0 kommentarer

Man trenger ikke gå "over dammen" etter klær sier vi på Retro, og Fred Perry passer sågar i denne stund! Den britiske tennislegendens merke har i en årrekke kledd opp rebeller som Paul Weller, Rolling Stones, Damon Albarn, Morrissey og ikke minst John Olav Nilsen&gjengen - nå står Retrokundene for tur!

Jørgen var raskt ute med å hoppe rundt i butikken i sin nye favoritt. Skal ikke se bort i fra at han ringer deg også og bringer det glade budskap i dagene som kommer... Piquéen kom i 3 farger og koster 700,- Jakken er en klassiker fra Fred Perry og koster ikke mer enn 1500,-. Lyst til å handle, men bor ikke i nærheten sier du? Serv en mail til shop@retro.no, så er vi game, set, match!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.