Gitman Vintage i Trondheim!

7. juni 2012 0 kommentarer

Gitman Vintage 1

Når Retrogutta er på innkjøp sk(j)orter det ikke på engasjementet, og gleden er stor når vi finner merker og produkter som vi mener tilfører butikkene våre litt ekstra energi.

Gitman Vintage er et slikt merke, og det finner du denne våren på Retro i Carl Johans gt og Nordre gt. Gitman Bros. har produsert skjorter i Pennsylvania i USA siden 1948, og er kjent for sin kvalitet og ikke minst brede utvalg av stoffer og varianter. Gitman Vintage er deres yngre og litt hvassere linje, som sikter seg inn mot et litt mer trendy og smartere publikum (det betyr deg, kjære Retrokunde!). Videre har Gitman et stort arkiv med tidligere modeller og mønstre som de alltid tar med deler av i sine kolleksjoner, som vi bla hadde bilde av fra vårt innkjøp i Firenze.

Olav viser deg gjerne noen av skjortene vi har inne: De koster 1300, og vi sender gjerne hvis du har knap(p)t med tid eller bor litt mer enn en armlengde unna Trondheim!

Gitman VIntage 2

Gitman VIntage 6

Gitman VIntage 6

Gitman VIntage 5

Gitman VIntage 4

Gitman VIntage 6

Vi på Retro mener at det er viktig å tenke på hele antrekket når man skal pynte seg, derfor fikk vi Sondre til å kle opp Olav i et antrekk som yter Gitman Vintage rettferdighet.

De to bruker jo bittelitt tid sammen på eikegulvet i Carl Johans gt, så Sondre tok selvfølgelig utfordringen på strak arm. For å ta merket på alvor, la vi for sikkerhets skyld på et vintage filter på bildene av de to flotte Retrogutta:

Gitman Vintage Vintage 10

Gitman Vintage Vintage 11

Gitman Vintage Vintage 12

Gitman Vintage Vintage 13

Gitman Vintage Vintage 14

Gitman Vintage Vintage 15

Gitman Vintage Vintage 16

Gitman Vintage Vintage 17

Sondres kommentar til sitt verk:

Blazer fra J.Lindeberg (4500):

Enhver mann med respekt for seg selv burde ha en marineblå, dobbeltspent blazer hengende i skapet. Denne er flott, anvendelig, praktisk og kan kombineres brukes på mange måter.

Semskede loafers fra Grenson (2200):

Flotte sko fra Retrofavoritt Grenson som kan brukes både i selskap og til litt mer avslappet spasering. Kan brukes til et klassisk antrekk, jeans eller shorts!

Hornbriller fra Han Kjøbenhavn: (1300):

Hronbriller. Always. Ever. No matter what.

Slips fra Gitman Vintage (600):

Selv om fargene forsvinner litt på disse bildene, er slipset perfekt til dette antrekket fordi det henter igjen fargene fra både jakke, skjorte og bukse. Slipset skal alltid være mørkere enn skjorta, folkens!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.