Godt nyttår!

31. desember 2010 0 kommentarer

Audrey Hepburn holder maska

I dag er den store dagen! Håper alle har hatt et fantastisk 2010, og at 2011 kommer til å bli enda bedre.

Hvis det er noe du mangler, eller vil ha noen tips til kveldens antrekk, er butikkene i Trondheim og Bergen åpne til kl 15 i dag og Kristiansand holder åpent til kl 13. Vi på Retro er forøvrig tilhengere av å pynte oss, og det synes vi du skal gjøre i kveld også. Bedre å være litt for pyntet, enn litt for lite!

For å sikre en knall feiring, og en ikke altfor slitsom start på det nye året: Drikk masse vann, se om du klarer å snike inn en liten lur på ettermiddagen og ta med et par ekstra sko eller kalosjer til hjemveien (å gå hjem hjelper alltid på formen dagen derpå).

Hvis du har blitt invitert i selskap: Ta gjerne med en flaske vin til husmor, eller en blomst til husfar. En tale til selskapet er også en sikker vinner.

Lykke til - og godt nyttår folkens!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.