Gregers leverer varene!

24. mars 2011 0 kommentarer

Denne uken kom det flere nyheter fra vår eminente skoleverandør, Gregers. Ovenfor ser du Retroguttas favoritt som vi har ventet på leeenge. Litt dresset sko med brogue-mønster og rågummisåle. Hvor kommer brogue-mønsteret fra, tenker du? Jo, det skal vi si deg! Mønsteret stammer fra Irland og Skotland helt tilbake på 1500-tallet, hvor denne type sko var ment å drenere vann fra skoen når man gikk i myr/vått terreng. Praktisk og pen i én fluesmekk! Pris? 1500,-

I tillegg fikk vi disse dresskoene fra Gregers, til 1200,-. Skoen har gummisåle som er praktisk med tanke på utendørsbruk.  17.mai og bryllup nærmer seg med stormskritt, så det er bare å komme i gang med innkjøpet!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.