Hold balansen!

12. november 2012 0 kommentarer

Det begynner å gå opp for oss at det hjelper å ha en skofetisj hvis du jobber på Retro. Og hvis du ikke har det når du begynner, så er sjansen stor for at du utvikler en viss avhengighet etterhvert...

Høy puls, klamme håndflater, oppspilte øyne, manglende konsetrasjonsevne...nei, vi snakker ikke om symptomer på et skummelt virus - "kun" nye sko fra New Balance på Retro! Retrogutta i Trondheim har nemlig fått inn modellen 577 i en spesialutgave: Farmes Market! Skoene som selges i Europa er nemlig laget på en fabrikk i England, og når denne fabrikken (ligger i Flimby) feirer 30 år, velger de å gjøre dette med å lage en hyllest til det lokale markedet i nabolaget - med vokset bomull, semsket skinn som er børstet, tweed i herringbone-mønster og fôring i saueskinn (type ikke så ekte).

Skoene koster 1500 - vi sender gjerne!

...viktig å holde balansen (og beina på bakken) på en mandag!

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.