Lyden av Pstereo

23. mai 2011 0 kommentarer

Sommeren nærmer seg,  og det kan ikke askeskyer gjøre noe med. Vi spurte kvalitetsmann Bård Flikke fra Pstereo festivalen i Trondheim om han kunne samle sammen noen av sine festivalfavoritter for oss, og her er resultatet: someNEWsomeRETROspectivePSTEREO er nå tilgjengelig på vår profil i Spotify!

Hvis du ikke er helt sikker på hva Pstereo er, kan vi fortelle deg at det er en festival på Marinen i Trondheim sentrum, drevet av en bunnsolid gjeng som vet hva de holder på med og som ikke leker butikk musikk. Festivalen arrangeres i slutten av august, og i år har de booket artister somThe Roots, Death From Above 1979, Håkan Hellström, Lissie, Kylesa, Team Me - en salat mikset og servert på en fortreffelig måte!

Hvis vi skal oppsummere vår kjærlighet til Pstereo, må det bli: "Støtt opp om det som er bra, ikke det som dårlig". Se selv!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.