New Balance på Retro!

17. februar 2012 0 kommentarer

New Balance

Vi har fått inn New Balance i alle våre butikker: For våren har vi nemlig kjøpt inn freshe sneakers fra det amerikanske merket New Balance til både Retrogutta og Retrojentene!

New Balance startet sin produksjon i Boston, Massachusetts i 1906, og introduserte i 1938 en løpesko som de hadde så pass med selvtillit på at den kom med "money back-guarantee". I 1982 kom modellen 990, som New Balance mener var den første "premium running shoe". New Balance er et av få merker som opprettholder produksjonen sin i USA (faktisk har de bygd en fabrikk i Norway!?), mens sko som produseres for det europeiske markedet er produsert i England. Så skoen fra New Balance som du får kjøpt på Retro er dermed merket "Made in England"!

Vi er i alle fall strålende fornøyde med å ha New Balance i hus, og synes det er et sprekt (bokstavelig talt) tilskudd i våre butikker. New Balance kan kombineres til et sporty antrekk, men kan også brukes til å "bryte opp" en dress, f eks.

New Balance 2

Modell 1500 (Koster 1300)

New Balance 3

Modell 577 (Koster 1100)

New Balance 4

Modell 574 (Koster 1100)

New Balance 5

Modell 420 (Dame - koster 800)

New Balance 24

Modell 420 (Dame - koster 800)

...her er noen bilder som kanskje kan inspirere til hvordan skoene kan brukes!

New Balance 9 / http://myfashiontricks.blogspot.com

New Balance 10 / http://myfashiontricks.blogspot.com

New Balance 11 / http://myfashiontricks.blogspot.com

New Balance 12

New Balance 13

...de to siste bildene er tatt av selveste Tommy Ton, som bla. er husfotograf hos GQ. Og hvilke sko tror du han har i kofferten når han reiser?

New Balance 14 (http://www.gq.com/style/street-style/201201/tommy-ton-fashion-week-packing-clothes#slide=10)

...og for å vise hvor coolt det kan være å bruke New Balance for å friske opp et antrekk: Her er Sondre fra Retro i Carl Johans gt!

New Balance 17

New Balance 19

New Balance 20

(Sondre har på seg jakke fra Tiger of Sweden, skjorte fra Stenströms, slips fra Brooks Brothers, tørkle fra Amanda Christensen, bukse og armbånd fra Filippa K - og sko fra New Balance!)

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.