Palladium på Retro

10. april 2011 0 kommentarer

Nå kan du kjøpe Palladium Boots på Retro! Vi har nettopp fått inn første ladning, med flere på vei.

Palladium er et fransk merke som ble startet i 1920 for å produsere gummihjul til den da hurtig voksende luftfartsindustrien. Etter å ha nådd sin peak under andre verdenskrig, bestemte de seg for å tenke nytt, ved å bruke sine kunnskaper om gummi til å produsere slitesterke sko. Dette resulterte i modellen Pampa, som igjen ble adoptert av den franske Fremmedlegionen - som nå har testet skoene lenge nok til at de er Retro-godkjent for våre kunder (enn så lenge bare på Retro i Carl Johans gt - men vi sender gjerne!).

Skoene, i canvas og gummi, koster kun 700,- og er supre vårsko som lett kan kombineres med jakke fra Lindeberg (3000,-) samt jeans og skjorte (begge 1500,-) fra Paul Smith. Se bare her:

Hvis du har litt tid til overs, anbefaler vi på det sterkeste å sjekke ut "Explorations" delen av Palladiums hjemmeside, hvor de bla oppsøker nåtidens radiopirater, restene av den en gang så stolte motorbyen Detriot (sammen med Johnny Knoxville) og går på undergrunns sightseeing i Berlin.

Vi sender gjerne, send bestillingen din til shop@retro.no

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.