Red Wing

4. januar 2011 0 kommentarer

Red Wing

For å dyrke vår skofetisj ytterligere, er det en glede å presentere Red Wing på Retro.

Red Wing er et tradisjonsrikt merke som har produsert arbeidssko i over 100 år. All produksjon foregår i byen Red Wing i Minnesota, og merket hadde i sin spede begynnelse indianerhøvdingen Red Wing som logo, han ledet sin stamme ved Mississippi elvens bredd. Tull og tøys, sier du? Helt sant, sier vi.

Byen Red Wing har et innbyggertall på 15-16.000, og stort sett alle i denne byen er på en eller annen måte involvert i skoproduksjon, gjerne som fjerdegenerasjons skomaker. Skoene er laget for hånd, og for å vare, bl.a. med det beste okseskinnet og såler som Red Wing tok patent på på 50-tallet. Kjøper du et par Red Wing sko av oss på Retro, lover vi at du får kvalitet for pengene!

"Dette er skjult luksus" var det et klokt hode som sa om disse skoene, og det er vi helt enige i. Modellen nederst på bildet koster 1800,- og de andre koster 2300,- Strengt tatt ikke så dyrt, når du vet at skoene har kommet fra en indianerhøvding i Amerika til en Retrobutikk nær deg!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.