Reisebrev fra Paris!

6. mars 2011 0 kommentarer

Oh la la! Vi sendte en kvinnelig ekspedisjon til Paris for å navigere i ukjent motelandskap. Det ble en suksess! Vi har blant annet gjort innkjøp av Alexander Wang, og noen andre, hemmelige merker også. Det er bare å glede seg til høsten!

Hva tar Jannike bilde av her mon tro?

Glade Retrojenter på tur! I Paris var det vårstemning, og deeeet føltes helt riktig!

...våre gode venner på Blender: Alette, Magnus og Kyrre. På det nederste bildet ser vi at Magnus, Kyrre og Randi er fornøyd med ordren, mens Jannike er en blanding av forvirret og mållløs - vi får satse på at det er et godt tegn!

Bittelitt shopping fikk vi sneket inn: Colette er som kjent moteløvenes Eiffeltårn i Paris, og Merci er også verdt et besøk! Vi hadde også en ekspedisjon til Paris tidligere i år, her finner du våre reisebrev derfra.

Au revoir, Paris. Vi føler oss sikre på at denne turen var en triumf, både for oss og våre kjære kunder som har mye fint å glede seg til når høsten kommer!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.