Retrofolk: Nina Pedersen

10. januar 2011 0 kommentarer

Nina_P

Nina er et kjent og kjært ansikt for oss på Retro. Hun har tidligere jobbet som selger for Filippa K, men har nå gått over til å jobbe med damelinjen til NN07 som lanseres til høsten. Vi hadde tilfeldigvis ti spørsmål liggende til Nina når hun var på besøk her om dagen:

Hvem er du?

En som aller helst omgir meg med rock, Fernet og fine folk som har noe å komme med.

Hvordan endte du opp med det du driver med nå?

Bakgrunnen min er fra kunst og designstudier, og en rekke av tilfeldigheter og interesse gjorde at jeg til slutt endte opp i motebransjen. Etter tre år som salgsansvarlig for Filippa K dame var tiden inne for å gjøre noe nytt, så når jeg fikk mulighetene til å være med på lanseringen av av NN07 dame i 2011 var det ikke et sekunds tvil i min avgjørelse!

Trives du?

Ja - fordi jeg jobber med et brand som omfavner entusiasme på alle tenkelige måter!

Hva kan du si om fremtiden?

I mangel av krystallkule, må jeg vel lene meg på Snåsakallen? Og i følge han så skal visstnok 2011 bli et veldig godt år. Jeg stiller meg bak den uttalelsen og stiller meg igjen ydmykt fremst i rekka med en strålende lansering av NN07 dame!

Hva er det beste med jobben din?

Utfordringer og konkrete resultater på jobben man gjør, og ikke minst at jeg møter utrolig mye folk som igjen skaper en dynamisk jobbhverdag. Og så er det ganske fint at jeg har muligheten til å kjøre Trollstigen flere ganger i året!

Hva er ditt favorittplagg?

Mine favorittplagg er for øyeblikket en rød flanellskjorte, en 501 Levi´s bukse jeg har hatt siden 1992 og et par Hydro ankelstøvletter fra Acne.

Hva var det første du tenkte på når du våknet i dag?

Kaffe. Og at min nye Macbook Pro sto på kontoret og ventet på meg.

Hva er ditt favorittalbum?

Akkurat nå er det Johnossis Mavericks. Ellers er det nok Johnny Cashs American III jeg oftest vender tilbake til.

Hva var det siste du gjorde for første gang?

Meldte meg på Oslo Maraton. Er ørlite redd for at det vil koste mer enn det smaker.

Har du en siste ting du vil si?

At det aldri er for sent å oppdage trønderrocken: Et lite stykke livsglede.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.