Retroliv: Reisebrev fra Oslo

28. januar 2011 0 kommentarer

Acne Oslo

Innkjøpene for høsten er i full gang, og i uken som gikk sendte vi en ekspedisjon til Oslo for å gjøre innkjøp bla. hos Acne, Denham, Swims og Blender Agency - samt noen nye venner. På bildet over er Linn, Randi (som har bursdag i dag, hurra!) og Maria og ser på Acnes kolleksjon, som var særdeles fin - det er bare å glede seg til høsten!

Kyrre Oslo

Kyrre fra Blender Agency - en stk fokusert mann.

Rosenlund Oslo

Jørgen fra Retro Nordre er tydelig fornøyd med det han ser!

Diemme Oslo

...kanskje var det disse raffe skoene fra Diemme, som kommer i mars?

Gant Rugger Oslo

...eller Gant Ruggers høstkolleksjon?

Vi er i alle fall kjempefornøyde med det vi har sett så langt, og gleder oss til å vise det til deg også. Det er dessuten veldig hyggelig om du tar turen innom oss for å høre mer - og takk til dere som sender tips til merker til shop@retro.no!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.