Retroliv: Reisebrev fra Paris pt. 2

24. januar 2011 0 kommentarer

V Ave Paris

Oppholdet i Paris fortsatte med et særdeles vellykket besøk på Capsule, hvor det var mange gode leverandører, kolleksjoner og topp stemning. På bildet over får Jørgen en gjennomgang av kolleksjonen til V Ave Shoe Repair (tidligere Fifth Avenue Shoe Repair), av grunnlegger og prisbelønt designer Lee Cotter.

Diemme Paris

...våre italienske venner Diemme var også på plass, og kunne vise frem flotte sneakers og fjellsko med brogue (perforert skinndel som monteres på skoen, typisk for klassisk herremote). Ser ut som om det er god grunn til å holde beina på bakken, også til høsten.

Stoffprøver Paris

Stoffprøver fra en leverandør som enn så lenge skal forbli ukjent.

Partypants Paris

Snakk om å stå på egne ben! Det canadiske jeansmerket Naked & Famous hadde fått sydd opp en bukse i 32 oz denimstoff, som sto av seg selv! Oz er forkortelse for ounce, som igjen måler tykkelsen på stoffet i en jeans, som oftest 10-12 oz. De hadde også selvlysende bukser og snowboardbukser i vanntett denim.

Shopping Paris

Rasfare Paris

Vi prøvde å få gjort unna litt shopping underveis, men det er ikke så lett når det henger advarsel om rasfare i jeansavdelingen!?

Parfyme Paris

Vi kom også over det supre parfymemerket Six Scents, som ble presentert i flotte omgivelser av en hyggelig selger som hadde så lyst til å kommer til Norge fordi vi har så store trehus der. Velkommen!

Blender Paris

Dagen ble avsluttet med hyggelig middag sammen med Kyrre og Erlend fra Blender Agency, som bla. jobber med Diemme, Manastash, Gant Rugger og Porter - og som må være noen av de travleste hipsterne vi kjenner.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.