Retroliv: Reisebrev fra Paris, pt.3

25. januar 2011 0 kommentarer

WN Paris

Vår siste dag i Paris ble ikke mindre innholdsrik enn de to foregående. Vi startet dagen med messen Who´s Next, som syntes at fargekombinasjonen knall gul og rosa var en god ide. Who´s Next er en gigantisk messe hvor vi dessverre ikke fant så mye interessant, men det var jo verdt et forsøk.

Palladium Paris

En av oppturene på Who´s Next var Palladium, som vi får inn i løpet av våren, det er bare å glede seg!

Vintage Paris

Shine Paris

French Trotters Paris

...så vi dro til Marais distriktet, hvor bla. butikkene Shine og French Trotters er verdt et besøk. Paul & Joe Sister har butikk der, og på andre siden av gaten ligger også American Vintage. Vi fant et par bra butikker underveis, send oss gjerne en mail hvis du skal ut på tur! (shop@retro.no)

Carlsberg Paris

Etter en kjapp matbit, dro vi videre til...

Acne Paris

...Acnes visning av herrekolleksjonen for høst 2011. Visningen ble holdt Le Maison Rouge, og var den første svenske herrevisningen noensinne som var en del av det offisielle programmet til den franske moteuken. Våre svenske venner serverte ABBA, korv og champagne, og hadde bla. invitert Daniel Lindström fra Café, Olivier Zahm fra Purple Magazine og Romy Croft fra XX. Ingenting å si på gjestelisten der, altså.

Kolleksjonen var selvfølgelig knall, vi noterer oss korte dobbeltspente dressjakker, lakksko med grove skinnsåler, og laaange frakker som gjennomgående trekk - ispedd noen fargeklatter i grønt, lilla og oransje hist og her.

Paris 3

Paris 2

Paris 4

...og dermed var det slutt på den franske moroa for denne gang, men vi sitter igjen med følelsen at det ikke er lenge til neste tur til Paris. Men først går turen til Oslo, København og deretter Oslo igjen!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.